Etsimme NUORISOAKTIVAATTORIA kehittämään Koillismaan Leader ry:n nuorisotoimintaa Vaikuttamisen voima -hankkeessa!

Tule meille töihin kaksivuotiseen hankkeeseen, jossa tiedotat, aktivoit ja toimit Kuusamon, Posion ja Taivalkosken alueella, 13-25-vuotiaiden nuorten parissa. Tehtäväsi on jatkaa ja kehittää eteenpäin Nuoriso Leader -toimintatavan toteuttamista Koillismaan alueella. Vaikuttamisen voima -hankkeen päätavoite on nuorten kanssa työskentelevien sitouttaminen toimintatapaan niin, että he edistävät sitä mm. omassa työssään ja näkevät sen nuorten kannalta tärkeänä vaikutuskanavana. Toisena tavoitteena on Koillismaan Leaderin nuorisotyöryhmän kehittäjäroolin selkeyttäminen.

Etsimme nuorten kanssa hyvin toimeen tulevaa, sosiaalisen median käytön taitavaa, innostavaa ja verkostoitumiskykyistä persoonaa. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää myös organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta.  Kokemus nuorten ja ryhmien kanssa toimimisesta voi olla eduksi, samoin soveltuva, mielellään vähintään alempi korkeakoulututkinto. Tehtävien hoitaminen edellyttää englannin kielen taitoa. Tukenasi on yhdistyksemme hallitus sekä tiivis, vuorovaikutteinen ja positiivinen työyhteisömme.

Liikkuminen alueella edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja työtehtäviä on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Vaikuttamisen voima -hankkeen toteuttamisen lisäksi (70 %:n työaika) tulet koordinoimaan syksyn 2024 aikana alkavaa Exploring Nature – Suuri luontoseikkailu -hanketta, jolloin työstä tulee kokoaikainen. Aiempaa kokemusta Leader-työstä ei välttämättä tarvitse, perehdytämme sinut paikallisen kehittämisen mielenkiintoiseen maailmaan! Työpisteesi sijaitsee Kuusamossa, mutta työtä on mahdollista tehdä osin myös etänä.

70 %:n työajalla kuukausipalkka on 2 240 €, kokoaikaisena 3 200 €. Tehtävä on määräaikainen 31.7.2026 saakka, mikäli hankkeet saavat myönteisen rahoituspäätöksen. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 1.9.2024. Työhön kuuluu neljän kuukauden koeaika. Tehtävään valittavan henkilön on 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta esitettävä itseään koskeva, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Koillismaan Leader ry on Kuusamon, Taivalkosken ja Posion kuntien alueella toimiva maaseudun kehittämisyhdistys. Sen tärkein tehtävä on innostaa alueensa asukkaita kehittämään omaa asuinaluettaan ja luomaan uusia yrityksiä, työpaikkoja, toimintaa ja viihtyvyyttä. Lue lisää toiminnastamme osoitteesta www.koillismaanleader.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen pirjo.jaakkonen@koillismaanleader.fi 7.8.2024 klo 16.15 mennessä. Lisätietoja nuorisoaktivaattorin työstä antaa toiminnanjohtaja Pirjo Jaakkonen, sähköpostitse tai puhelimitse 17.7.2024 klo 12 – 16 puh. 0400 126 778 tai pirjo.jaakkonen(at)koillismaanleader.fi.