Etsimme hankevetäjää Luontoyhteistyötä Schwarzwaldiin -esiselvityshankkeeseen

Oletko taitava verkostoituja, jolla on kiinnostusta kansainvälisyyteen ja luontomatkailuun? Tule meille kartoittamaan yhteistyön mahdollisuuksia Schwarzwaldin alueelle!

Haemme hankevetäjää helmikuussa 2023 alkavaan Luontoyhteistyötä Schwarzwaldiin -esiselvityshankkeeseen. Hanke toteutetaan yhdessä Elävä Kainuu Leader ry:n ja Oulujärvi Leader ry:n kanssa Koillismaan ja Kainuun alueella.

Tehtäväsi on löytää Koillismaan ja Kainuun alueelta ne toimijat, jotka ovat kiinnostuneita rakentamaan yhteistyötä Saksan suuntaan luonnossa liikkumisen ja luontomatkailun edellytysten parantamiseksi ja osaamisen kasvattamiseksi. Lisäksi selvität toimijoiden muita kansainvälistymiseen liittyviä tarpeita ja valmiuksia, esimerkiksi kiinnostavia maita, teemoja ja mahdollisia yhteistyötahoja. Hankkeen toimenpiteisiin kuuluu myös kansainvälistymiseen liittyvän webinaarin sekä Saksaan, Schwarzwaldin alueelle suuntautuvan kumppanuusmatkan järjestäminen.

Etsimme verkostoitumista ja kontaktien hakemista pelkäämätöntä, itsenäiseen työhön kykenevää henkilöä, jolla on sujuva englannin kielen taito ja kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä. Vähintään alempi korkeakoulututkinto ja saksan kielen taito on eduksi, samoin kuin kokemus luontomatkailusta ja hanketoiminnasta.

Työ alkaa helmikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan. Työaika voi olla kokoaikainen puolen vuoden ajan tai puoliaikainen vuoden ajan, osa-aikaprosentista voidaan myös sopia näiden vaihtoehtojen välillä. Kokoaikaisena kuukausipalkka on 3 000 euroa. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta myös ilta- ja viikonlopputyöhön.

Tarjoamme työsi tueksi laajat verkostot ja monialaisen ohjausryhmän sekä tietysti hyvät ja kokeneet työkaverit! Työnantajana toimivan Koillismaan Leader ry:n toimisto sijaitsee Kuusamossa mutta työtä on mahdollista tehdä osin myös etänä.

Koillismaan Leader ry on Kuusamon, Taivalkosken ja Posion kuntien alueella toimiva maaseudun kehittämisyhdistys. Sen tärkein tehtävä on innostaa alueensa asukkaita kehittämään omaa asuinaluettaan ja luomaan uusia yrityksiä, työpaikkoja, toimintaa ja viihtyvyyttä. Lue lisää toiminnastamme osoitteesta www.koillismaanleader.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen info(at)koillismaanleader.fi 27.1.2023 klo 16.15 mennessä.

Lisätietoja: Koillismaan Leader ry:n toiminnanjohtaja Pirjo Jaakkonen, puh. 0400 126 778 tai pirjo.jaakkonen(at)koillismaanleader.fi