Luontokohteiden rakentamisen infotilaisuus

Oletko ajatellut, että voisit lisätä alueesi luonnon lumoa luontokohteiden tai retkeilyrakenteiden rakentamisella?
Onko sinulla jo idea retkeilyrakenteesta ja haluat kuulla lisää investointien rahoittamisesta ja hankkeen suunnittelusta?
Vai onko suunnittelu vasta idean asteella ja haluat saada inspiraatiota elämyksellisyyttä lisäävistä luontoinvestoinneista?

Tule infotilaisuuteen Teamsiin kuulemaan käytännön oppeja ja saamaan tietoa Leader-rahoituksesta! Opastamme investointihankkeen elinkaaren alusta loppuun.

Infotilaisuus on keskiviikkona 21.2.2024 kello 17:30-19 Teamsissa.

Liity infotilaisuuteen tästä

LISÄÄ LUMOA LUONTOON on teemallinen hankehaku retkeilyrakenteita kehittäville investointihankkeille Kainuun ja Koillismaan alueilla.

Elävä Kainuu Leader, Oulujärvi Leader ja Koillismaan Leader järjestävät yhdessä infotilaisuuden, joka tarjoaa käytännön tietoa investointien toteuttamiseen.

 • Kenelle? Infotilaisuuteen voivat osallistua kaikki Kainuun, Koillismaan ja Vaalan kylien, yhdistysten ja kuntien toimijat. Infotilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen.
 • Mitä teemahaun investoinnit voivat olla? Hankkeessa toteutettavat investoinnit voivat olla erilaisia rakennelmia, kalusteita, ympäristötaidetta tai muita vastaavia. Niiden pitää olla uusia, mutta ne voivat täydentää olemassa olevia luontokohteita, retkeilyreittejä, maisemanäkymiä tai muita yleisessä käytössä olevia kohteita.
 • Mitä luvassa? Infotilaisuudessa käsitellään muun muassa seuraavat asiat:
  Mikä on Lisää lumoa luontoon -teemahaku
  Perustietoa investointihankkeista ja Leader-tuesta
  Miten tukea käytännössä haetaan
  Hankkeen toteuttaminen käytännössä

Lue täältä lisätietoa Lisää lumoa luontoon -teemahausta: LISÄÄ LUMOA LUONTOON

Ilmoittautua ei tarvitse, hyppää vain mukaan linjoille 21.2. kello 17:30:

Liity infotilaisuuteen tästä